Diensten

Informatie georganiseerd en uw communicatie & betaalservices geregisseerd

Diensten DSDS

Wij organiseren voor u de informatie die u wilt communiceren en/of wilt ontvangen. Maar als klant bepaald u de manier waarop u deze inkomende en uitgaande communicatie kanalen wilt inzetten.

Onafhankelijk van het communicatiekanaal wordt elke informatiestroom die ons hybride platform passeert, gelogd en gerapporteerd op bestand-, documentniveau en/of op status van betaling. Hierdoor zijn voor u alle inkomende en uitgaande data- en documentstromen volledig online “track en traceable” en kunt u real-time ingrijpen in de informatieverwerking.

Omdat we het gehele dienstenpakket aanbieden in een SaaS (Software as a Service) oplossing, groeit ook uw online archief automatisch mee met uw bedrijfsbehoeften. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over de voortdurende evolutie van archief-technologieën, want wij beschikken hierover. Verborgen migratiekosten, investeringen in software, licenties of infrastructuur behoren dus tot het verleden. 

Inmiddels worden onze hybride diensten inmiddels in meer dan 100 landen gebruikt door partijen in onder andere de autolease-, verzekerings-, uitzend-, reis-, energie-, media-, overheids- en telecomsector.