Online betaalservices

Direct online betalenOnline betaalservice

Met onze online betaalservice realiseren wij u doelstelling tot het direct online betalen. U realiseert een duurzaam beleid en vervult een rol in de code of conduct voor elektronisch factureren wat positief bijdraagt aan uw imago.

De factuur of lidmaatschap met betaalverzoek worden per e-mail uitgestuurd voorzien van een betaalknop voor directe betaling via iDEAL en/of Creditcard.

Dankzij een beveiligd online archief kunnen uw medewerkers de status van de betaling direct inzien. U kunt de online opvolging van de betaling ook via ons Contact Center beleggen om de eigen organisatie te ontlasten.

Als de e-mail niet aankomt of het online betaalverzoek niet bekeken wordt, dan verstuurt DSDS automatisch na 24 uur of 72 uur een nieuwe emailnotificatie met betaalknop. Als ook deze emailnotificatie niet aankomt of het betaalverzoek niet bekeken wordt, kunnen we alsnog het betaalverzoek uitprinten en via de post versturen.

Zo wordt bijvoorbeeld in onze boete oplossing -een branche oplossing voor de auto lease- een iDEAL betaalknop toegevoegd in de email met de boete voor directe betaling door de berijder. Lees hierover meer in boete oplossing.

Contact opnemen