Multi-channel ontvangst

Workflow management en automatische verwerking

De organisatie en afhandeling van binnenkomende post is geen eenvoudige klus. Heeft u nog het overzicht over alle binnenkomende post die per email, brievenbus of anderszins wordt aangeboden?

Vindt u het prettig als alle inkomende post in een uniform formaat aangeleverd en verwerkt kan worden? En, de gehele route van het poststuk online te volgen was en er geen data entry meer nodig zou zijn?

Met ons workflow management tool biedt DSDS services om poststromen te digitaliseren, uniformeren, valideren, accorderen en automatisch te verwerken in uw systeem. De workflow, rollen en het takenbeheer zijn volledig af te stemmen en in te richten op uw organisatie.


Met deze service bieden we bedrijven, organisaties en instellingen de unieke mogelijkheid geleidelijk over te schakelen van inkomende post op papier naar elektronische ontvangst van data en documenten die via het workflow management tool automatisch te verwerken zijn in de eigen systemen. Zo kunt u snel en efficiënt inspelen op de veranderingen in de aanlevering van uw binnenkomende post.

Contact opnemen