SaaS Platform

Webbased communicatie platform

De brug van papier naar mobiele communicatieSaaS Platform

Ons hybride platform bestaat uit componenten waarmee we voor u de juiste service configureren. U stelt de componenten samen, afgestemd op uw organisatie en doelgroep. Een e-factuurservice met een betaalservice aanbieden behoort tot een van de mogelijkheden maar u kunt ook kiezen voor een oplossing in white label.

Alle componenten (bouwblokken) draaiend op het platform ontwikkelt onze partner UnifiedPost. Met het ontwikkelteam van UnifiedPost en in samenwerking met de Katholieke Universiteit van Leuven, kunnen we naadloos een brug slaan van traditionele communicatie op papier naar digitale en mobiele communicatie.

DSDS en UnifiedPost willen met deze vorm van dienstverlening een belangrijke rol vervullen in de code of conduct voor elektronisch factureren en bijdragen  aan duurzaam ondernemen.

Omdat we via ons communicatie platform alle soorten data- en documentstromen verwerken van en naar uw ICT systemen staan ook regelgeving en continuïteit & beveiliging hoog in het vaandel. Hier kunt u lezen hoe wij omgaan met EU-regelgeving, continuïteit en beveiliging in relatie tot uw data en documenten.


Contact opnemen