Multi document

Alle type documenten ontvangen, distribueren en online archiverenMulti document

Het hybride platform van DSDS is geschikt om alle type van documenten te kunnen ontvangen, te distribueren of te converteren voor directe verwerking in een boekhoudpakket, business applicatie, CRM en/of andere backoffice systemen.

Jaarlijks verwerken we ruim 250 miljoen (elektronische) documenten bestaande uit offertes, opdrachtbevestigingen, inkoopfacturen, verkoopfacturen, reisbescheiden, boetes, contracten, salarisstroken, jaaropgaven en machtigingen in combinatie met online betaalkoppelingen.

De documenten die DSDS voor u verwerkt op het platform worden voorzien van een gekwalificeerde elektronische handtekening en wettelijk gearchiveerd. Zowel u als de ontvanger van het document hebben beveiligd toegang tot een elektronisch archief.

Het archief kunt u raadplegen via een gebruiksvriendelijk online portaal of vanuit uw interne vertrouwde toepassingen. Dankzij een geavanceerde “search engine” zijn documenten in enkele “kliks” op te vragen en in te zien. De toegangsrechten tot het online portaal zijn door uzelf te bepalen

Contact opnemen