Partners

1850 Contactcenter Voor het verrijken van adressenbestanden, call overflow, webcare, helpdesk en support services. Wij kunnen telefoontjes, mails, chat en tweets effectief en efficiënt beantwoorden. Onze dienstverlening staat voor professionaliteit en continuïteit met het accent op 24-uur service.

 

 
Document Dialog Document Dialog helpt organisaties om hun huidige IT-infrastructuur te innoveren naar een klantcommunicatieplatform - zo krijg je de gewenste grip op systemen en processen.

Indica Search is het systeem dat orde brengt in de grote hoeveelheid informatie binnen uw organisatie. Dit kan uw website zijn, al uw interne gegevens, e-mails of databases; Indica maakt deze inzichtelijk, snel vindbaar en gemakkelijk opvraagbaar.


Remotion Partner Remotion kenmerkt zich als het gaat om ‘the next generation of websites. Remotion ontwikkelt zoekmachine-geoptimaliseerde websites, mobiele websites en internet applicaties met als doel online marketing aan te laten sluiten op de hedendaagse standaard.

 

UnifiedPost PartnerUnifiedPost ontwikkelt op SaaS gebaseerde oplossingen voor het optimaliseren van administratieve documentenstromen. Via dit communicatieplatform biedt Unified Post oplossingen voor het ontvangen, verwerken, verzenden en archiveren van de elektronische als papieren documenten.